3 gode barselsgaver til nybagte forældre.

barselsgaver

Der er selvfølgelig mange ting man mangler, når man bliver forældre. Men her er mit bud på 3 ting, du altid kan bruge.

(indlægget indeholder reklame/affilliatelinks)

Når du står der med dit nyfødte barn, og din verden er forandret for evigt. Så er det første du tænker nok ikke, “har vi mon egentligt stof bleer nok?” Det var ihvertfald ikke min første tanke, men jeg er da siden blevet klogere. Jeg ved nu, at jeg kan altid (næsten) svare nej til det spørgsmål. Jeg vil næsten vove den påstand at man ikke få for mange stofbleer, for der ryger altså nogle stykker igennem i starten. Nu har vi været velsignet med et meget madglad barn, og Villy har aldrig rigtig gjort det i at gylpe – det ville jo kræve han skulle give afkald på noget mælk. Men alligevel er da fløjet igennem stofbleerne, og har tit stået i situationen “Fuck, vi har ikke flere rene” Derfor – hvis du står og skal på barsels besøg, så går du aldrig galt med at have stofbleer med. Hvis det skal være ekstra lækkert, så skal det være noget super lækker økologisk bomuld i en god kvalitet. Lidt a la de her:

stofbleer

Priser fra 45kr - Find dem her

 

Bodystockings. !

 

Se udvalget af bodystocking

Endnu en af de der ting, som du ikke rigtig kan få for mange af. Og så alligevel, for alle synes åbenbart at det er fedest at komme med dem i str. 56 – og jo jo bevares det er da også vildt sødt at han var lille baby og de var alle sammen meget fine. Men et godt råd er et du vælger at købe nogen i str. 74 eller større – det skal jeg love dig for at forældrene vil ende med at sætte meget stor pris på.

 

Sutter:

Sutter uden kemi! Fra 45,- her

Selvom vi har noget der ligner en million sutter, er det aldrig til at finde en når jeg skal bruge den til Villy. Derfor vil jeg også sige, at nogle gode sutter – som er af en god kvalitet og som sådan. Det går man altså heller ikke galt i byen med, tværtimod. Og der er så mange fine man kan vælge imellem nu om dage, så du kan også finde nogen med navn på – hvis altså forældrene har fundet ud af hvad barnet skal hedde. Ellers er det selvfølgelig din mulighed for at kunne påvirke udfaldet der, du skal bare sørge for at der ikke er et byttemærke på – så er de jo nødt til at bruge det navn du vælger.