[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bumser, Akne kald det hvad du vil – det er så øv!

 

De fleste af os kender det, og har oplevet at have bumser. Det passer selvfølgelig altid med at det er når man skal afsted til noget vigtigt, og derfor virkelig ikke har lyst/tid/overskud til at kæmpe med sådan en grim bums midt i ansigtet.

Australian bodycare har lavet nogle lækre produkter, nogle af dem kan være gode til at bekæmpe bumser og akne.

Jeg er selv stor fan af pakker, du ved hvor de har samlet det hele for dig – så du bare skal følge “brugsanvisningen”

Dybderensende ansigtsmaske fra Australian Bodycare

Dybderensende ansigtspakke fra Australian bodycare.Hjælper med at bekæmpe bumser.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Se det store udvalg her” style=”3d” color=”green” size=”lg” link=”url:%C2%A0https%3A%2F%2Fwww.partner-ads.com%2Fdk%2Fklikbanner.php%3Fpartnerid%3D17084%26bannerid%3D52884%26htmlurl%3Dhttps%3A%2F%2Faustralian-bodycare.com%2Fda%2Fcat%2Fprodukter-mod-bumser%2Fbumsecreme%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Det kan også være du kæmper med akne.

Der er også en del der døjer med akne, som kan være rigtig svært at gøre noget ved. Dog er der forskellige muligheder, såsom at rense huden godt og grundigt hver dag. Du kan for eksempel bruge lidt forskellige face rense serier.

Face serie mod akne fra Australian bodycare

Face rense serie, kan være med til at hjælpe dig med at bekæmpe akne.

Du kan se flere forskellige rense serier mod akne inde på siden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Se det store udvalg her” color=”vista-blue” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.partner-ads.com%2Fdk%2Fklikbanner.php%3Fpartnerid%3D17084%26bannerid%3D52884%26htmlurl%3Dhttps%3A%2F%2Faustralian-bodycare.com%2Fda%2Fcat%2Fprodukter-mod-akne%2Fcreme-akne%2F||target:%20_blank|”][vc_column_text]

Hudorme

Er heller ikke det fedeste. Gudskelov er der nogen inde ved made4men der har sammensat et sæt – imod netop hudorme.

 

faceset mod hudorme.

Samlet sæt mod hudorme, fra Made4Men.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Find sættet her” color=”green” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.partner-ads.com%2Fdk%2Fklikbanner.php%3Fpartnerid%3D17084%26bannerid%3D9723%26htmlurl%3Dhttps%3A%2F%2Fwww.made4men.dk%2Fmade4men-essentials-mod-hudorme.html|title:S%C3%A6t%20mod%20Hudorme|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fakta om bumser og akne. (Acne Vulgaris)

Akne er en almindeligt forekommende hudlidelse, der rammer de fleste af os tidligt i puberteten. Den skyldes egentligt en betændelse i talgkirtlerne, det er de små kirtler der omgiver de små hår vi får i ansigtet og på overkroppen.

Hvorfor får man det pokkers akne?

Når man går igennem puberteten, øges produktionen af et mandligt hormon kaldet androgen – dette er forekommende ved både drenge og piger. Nogle personer er ekstremt følsomme overfor netop det mandlige hormon, og reagerer derfor voldsomt. Som oftest er det mænd der bliver ramt, visse i så voldsomme tilfælde at det faktisk er nødvendigt med lægehjælp.

Men hvad skyldes så akne og bumser?

  • Du arbejder i et fugtigt miljø, med fedt, kemikalier og olie. 
  • Du er “stresset” det vil sige at du ikke har det godt med dig selv, hvilket mange kæmper med især i puberteten.
  • acne bliver kun værre af at man kradser i det. Bumser kan udvikle sig til akne, hvis man trykker dem ud. 
  • Akne kan især vise sig ved piger, når de har menstruation. 

Hvad kan man gøre for at forsøge at undgå det?

  • vaske ansigtet grundigt 2 gange dagligt, i sæbe der er neutralt. Det er vigtigt at du ikke skrubber – hvis du har akne. Dette vil kun forværre det yderligere. 
  • Undgå at dit hår hænger ned i ansigt, og vask håret jævnligt med shampoo. 
  • Modstå trangen til at klemme bumserne ud, og kradse i eventuelle akne sår. Dette vil kun forværre det yderligere, da du åbner huden og gør den modtagelig overfor bakterier og skidt. 
  • Hvis du opdager at du får mere akne eller bumser, når du spiser en bestemt fødevare. Kan det være en god ide at undgå denne. Prøv med hudprodukter i 6-8 uger og se om ikke det gør en forskel. Følg gerne instruktionerne, så du er sikker på at gøre det rigtigt. 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]