ismaskine - du kan bruge denne ismaskine derhjemme.

Vildt lækker ismaskine fra gelateria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismaskine derhjemme, er det noget du har overvejet?

Det er faktisk rigtig nemt at lave hjemmelavet is, du finder en opskrift på det her. Det er nemlig slet ikke så svært at lave en hjemmelavet is, og det er kun endnu nemmere hvis du køber dig en ismaskine. Derfor er der her et lille udvalg af forskellige ismaskiner, som kunne være interessante at kigge nærmere på hvis du gerne vil igang med at lave is derhjemme. Der er lidt til enhver smag, hvad enten du er nybegynder eller rutineret – og afhængig af hvad du vil bruge af penge på sådan noget udstyr. Men hvad der generelt går igen, er at det kan være en rigtig god ide – at investere i en ismaskine med kompressor. For så får du oftest et hurtigere og bedre resultat.

 

Ismaskine uden kompressor- duer det?

Ja altså det har da kunne lade sig gøre for os, en hel del gange efterhånden. Men indrømmet: En ismaskine med kompressor er noget af det der står på ønskesedlen til jul – det skal jeg ikke lægge skjul på.

 

ismaskine til kitchen aid

 

Kitchen aid – isskål – 501-1099kr. 

Det var faktisk denne her vi startede med, fordi vi i forvejen har en kitchen aid røremaskine. Det er en billig måde at komme igang med at lave is derhjemme, men det er ikke en rigtig ismaskine. Der er ingen kompressor i, så det er skålen der gør isen kold – derfor er du nødt til at fryse ismassen ned når den er rørt sammen. Desuden fylder den faktisk en hel del i fryseren, og kræver en kummefryser – vi har pt. en skabsfryser og der kan den ikke være i, så vi får den ikke rigtig brugt. Men det er en smart og billig måde at komme igang, hvis du har en kitchen aid røremaskine – du finder skålen her.

 

 

Pris fra 875kr med fri fragt

 

Ismaskine med kompressor – er det bedst?

Der er mange fordele ved at vælge en ismaskine med kompressor, den største er især at isen kan røres færdig i maskinen. Derved kan du lave færdig is i de fleste maskiner på ca. 30 minutter.

Wilfa ismaskine: ICM 2SB XL – 1579-2999kr.

Wilfa er et mærke der virkelig er begyndt at vinde indpas herhjemme, de laver nogle ret lækre produkter og især deres kaffemaskiner skulle være rigtig

wilfa xl ismaskine

 

gode. De er især kendt for deres gode kvalitet til fornuftige priser, og deres slow juicer er faktisk for nyligt blevet kåret som testvinder i politikken. Men denne ismaskine der er fokus på her, er deres ICM-2SB XL model, som er en af de større ismaskiner man kan få til en fornuftig pris. Denne model kan lave op til 2 liter is af gangen, og på kun en time. Det er fordelen ved en imaskine med kompressor, de har kraften til at arbejde og hele tiden køle ismassen ordentligt af mens den bliver lavet. En af de fede features ved denne maskine er at du kan tilføre ingredienser undervejs. Det vil sige du kan tilføre chokolade stykker, kikse stykker eller hvad du lige netop har lyst til – for at give den is en ekstra lækker smag. Desuden har den en funktion der hedder hold kold, der kan holde den kold i maskinen i op til en 1 time. Og som nok noget af det allervigtigste, den er virkelig nem at gøre ren, og de aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen og det andet skal bare have en tur med en fugtig klud. Du finder forresten maskinen her.

 

Pris fra 1579kr med fri fragt

Nemox ismaskine – Gelatissimo exclusive – 2329-4199kr.

Nemox ismaskine

Denne ismaskine fra Nemox, har en kapacitet på 1,7 liter – det vil sige den kan klare at lave 1,5 liter is og den gør det på 20-30 minutter. Det vil sige den er altså ca. dobbelt så hurtig som den fra wilfa ovenover. Det som denne maskine især er god til, er hvis du skal have lavet meget is – altså du kan fortsætte produktionen kontinuerligt. Det er meget lækkert hvis du skal have mangegæster,  og gerne vil have en stor gang lækker hjemmelavet is.  Nemox maskinen her, har også selvstændig kompressor. Hvilket er med til at sikre at der er så hurtig produktion af isen, og er med til at din is ikke klumper så nemt. Desuden er den nem at gøre ren, fordi det er en aluminiums skål der nemt kan tørres af. Så alt i alt, får du en virkelig lækker ismaskine fra Nemox til fornuftige penge. Du kan i øvrigt finde den og mange flere maskiner her.

 

 

 

 

Find Nemox maskinen her med fri fragt

 

Delonghi ICK 6000 ismaskine – 2149-3299kr.

Delognghi ick 6000 ismaskine

 

Delonghi har lavet nogle virkelig lækre ismaskiner de sidste år, en af dem der er til at få for penge og samtidig få en rigtig god maskine. Er deres ick 6000 – som kommer med selvstændig kompressor, og har en kapacitet på 1,,2 liter. Dette gør at du kan lave din egen hjemmelavede is – på kun 20 minutter. Så er der altså lynhurtig lækker dessert både til når du får gæster, eller når familien bare skal forkæles lidt – du finder maskinen her.

 

 

 

 

Find Delonghi lige her - med fri fragt!

Nemox Gelato 1700 UP – nu nærmer vi os professionel kvalitet – 5896-8999kr

Normalpris ved kitchenone er 8999kr men den er pt. på tilbud til 5896kr.Hvis det skal være toppen af poppen, indenfor ismaskiner så skal det være en Nemox gelato 1700 UP. Det er en af de hurtigste modeller på markedet, den kan lave 1,5L is på 15-20 minutter. Den selvstændige kompressor i maskinen, gør at isen er klar til at spise med det samme. Du skal ikke have den i fryseren eller noget først, derudover er det faktisk også sådan at den har en opbevaringsfunktion, som kan holde isen klar for dig. Det vil sige at du kan sætte maskinen igang med is

Nemox 1700 Pro

en, inden i skal til at spise. Og når i så er klar til isen, så er den også klar til jer. Det vil sige at du ikke behøver at bruge tid eller energi på at ramme det helt rigtige tidspunkt med at sætte isen igang. Det smarte er også i den funktion, at den slår automatisk over -så du skal ikke selv ud og gøre det. Desuden har den også den feature, der gør at du selv kan styre luftmængden i din is – det vil sige du kan lave en virkelig luftig is hvis du har lyst til det. Du finder maskinen her. 

 

Nemox pro - find den her!

Hvilken ismaskine skal jeg vælge?

 

Det er lidt svært at svare på, men det du skal starte med er at gøre op med dig selv hvad dit behov er. Men som udgangspunkt vil det være en god ide at købe en ismaskine med kompressor, for så er du sikker på at du får lavet is på den nemmeste måde. De fleste vil kunne klare sig med maskiner i mellemklassen, men vi er altså også nogle stykker der bare godt kan lide virkelig lækkert grej, og vi ville nok ende oppe i toppen af skalaen. Der skal da heldigvis også være plads til os alle 🙂