Lunarway

Har du hørt om App´en lunarway?

Lunar way

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold overblikket over dit forbrug med Lunarway!

Lunarway er en ny app, der kan hjælpe dig med at holde overblikket over din økonomi – på en virkelig nem og overskuelig måde. Den er bygget meget lækkert op, og har en masse fede funktioner der lynhurtigt kan give dig et overblik. Det er ikke en bank, det er hvad jeg vil kalde en overbliks app. Plus der er lidt andre fede features i app´en udover at du kan holde øje for eksempel dit forbrug, og det er især den mulighed der hedder split. Hvor du kan dele regningen, hvis du for eksempel er på cafe med dine venner. Tit er det jo nemmeste for tjeneren at samle det hele på en regning – og så skal i til at finde ud af det bagefter med hvem der skylder hvem hvad. Men det har Lunarway gjort meget nemmere, så ved at bruge app´en kan i faktisk bare dele regningen lige der med det samme – det er da smart. Men, der er mange andre fede features, dem lister jeg lige for dig – for så er det nemmere at overskue hvad du egentligt får med Lunarway app´en.

 

  • Se din saldo uden at åbne app´en.
  • login med fingeraftryk -sikkert og nemt.
  • Fund me – Gør din mål offentlige, og få andre til at hjælpe med at nå dem.
  • Nemkonto – du kan flytte din nemkonto til lunarway direkte i app´en.
  • Face-id hvis du har en ipone x, kan du bruge det.
  • Betalingsservice – tilmeld dine regninger i app´en lynhurtigt og slip for det gebyr der kommer på girokort.
  • Gratis straksoverførsler – slip for ventetiden ved en almindelig overførsel, og gebyret på en normal straksoverførsel.
  • Regler – sæt en regel op omkring overførsel af 1000 kr. hver måned eksempelvis.

Men det fede ved Lunarway.

Er at den er bare rigtig lækker, den er vildt nem at overskue og du kan lynhurtigt danne dig et overblik over hvad du har brugt af penge, og hvad du eventuelt har fået ind. Det er virkelig en fin måde at servere noget så kedeligt som økonomi på. Men du kan jo selv prøve at gå ind og hente den, og prøve den af – jeg er sikker på at du også nok skal blive fan af den ligesom jeg. Du finder den og mere information her.

Når du har fået helt styr på det der økonomi, så kan det være der kan blive plads i budgettet til mere luksus. Noget af det som jeg selv er blevet ret meget fan af, er hele ideen i sousvide – som i bund og grund går ud på at du koger dit kød længe og ved lav varme. Det lyder mærkeligt, men det sikret et super godt resultat hver gang.