Kan man få et oppustelig spa?

oppusteligt spa bad

 

Det bliver et ja, du kan faktisk få nogle ret lækre udendørs spa  – der er oppustelige!

Det er idag muligt at få nogle ret lækre spa bade, som ikke koster en formue og som samtidig er nemme at have med at gøre. Det er en slags badebassin for voksne kan man kalde det, bare med det mere luksus og plads end hvad vi kender det fra børnenes badebassin. Men Lay-z-spa laver faktisk nogle ret lækre udespa, og det fine ved at det netop er et oppustelig spa lige det der er i indlægget her – er jo at du kan tage luften ud af det når du er færdig. Altså måske ikke lige med det samme, men dagen efter når det er tømt og ved at være tørt igen -du ved hvad jeg mener. Så kan du pakke det pænt sammen, stille det til side, ligge det på loftet eller i kælderen indtil det igen bliver vejr til at få det sat op igen. Det er altså en kæmpe fordel i min verden, at man ikke behøver at have permanent plads til sin udendørs jacuzzi som man vel også kan kalde den.

Lad os lige starte med en liste over de forskellige webshops der slger sdan et oppustelig bassin!

Klik på en af de 4 butikker nedenfor og g direkte til deres oversigter. (det er reklame links, bare s du er klar over det. Jeg tjener en skilling hvis du kber ved en af dem her)

Sådan en oppustelig spa – det koster faktisk heller ikke en bondegård.

Nej det kan faktisk fåes til en ganske fornuftig portion penge, som gør at det er nemt for de fleste at komme igang med det at have et spa bad – og ligesom finde ud af om det er noget for dem. Inden man eventuelt går ud og investerer i et mere permanent og stort lækkert udendørs spa lidt a la det her. Du kan faktisk få de oppustelige spa til lige over 2000 kr. det er da egentligt en meget fair pris vil jeg sige, det er da ihvertfald en pris der gør at rigtig mange kan være med og få det prøvet af, inden de går ud og invester mange tusinde kroner i et udendørs jacuzzi. Du kan faktisk se et af de lækre oppustelige bade lige her.

 

Du kan sætte sådan en Lay-z-spa op i sommerhuset.

Det vil jo passe perfekt til at sætte op i sommerhuset sådan et spa bad, så kan du rigtig nyde at have fri og være afsted. Og her gælder det samme, med at det er fedt at det ikke er så permanent. Især når det skal være i sommerhuset, tænker jeg at det altså er meget lækkert at man kan pakke det sammen igen. For med et fast og permanent udendørs spa, så er der mere vedligehold og holden rent. Bevares det vil da være vildt lækkert med sådan et udendørs spa ude i sommerhuset, sådan et rigtig stort et med alle de rigtige dyser. Men jeg tænker bare at når jeg er afsted i sommerhuset, så er jeg ikke fan af at få endnu en arbejdsopgave derude. Det må da være nok at der engang imellem skal slåes græs.

Udespa tilbud – er det noget der findes?

Det tror jeg faktisk også jeg vil sige ja til, det ser ud til at de flinke mennesker inde ved luxury outdoor – godt kan lide at have gang i sejlene. Derfor sørger de ofte for at have nogle vildt gode tilbud på de forskellige spabade de fører, men de har selvfølgelig også en masse andre fede sager som klart er et kig værd når du alligevel er derinde forbi. Jeg kan eksempelvis klart anbefale at du tager et kig på deres Uuni pizzaovne – dem er jeg kæmpe fan af!