Alverdens spændende slik fra USA

Du er sikkert ligesom jeg, vokset op med en masse amerikanske serier – af en svingenden kvalitet. Men vi husker vel alle Doug fra kongen af Queens, manden, eller Joey fra venner. Scenen fra alene hjemme, hvor Kevin vælter sig i slik fra gemmerne. Der er nok at vælge imellem, i forhold til referencer til det amerikanske, men fælles for de fleste af de nævnte -er deres glæde for slik.

Det har altid været lidt fascinerende, det der amerikanske slik. Fordi det har altid stået som noget specielt, fordi det ikke har været det som vi har set herhjemme på hylderne i vores danske supermarkeder, og butikker. Men som amerikaniseringen er kommet mere og mere over os herhjemme, i lille Danmark. Er udbuddet af amerikanske varer, her også det amerikanske slik – steget voldsomt.

Shops der sælger amerikansk slik

Der er kommet flere og flere webshops, som sælger et stort udvalg af slik fra usa. Derfor er det også blevet en ting for mig, en gang imellem lige at lure om der er nogle af de velkendte varianter (altså velkendt fra tv serierne) på lager rundt omkring. Jeg har også udvalgt mig en del favoritter, og forskellige typer amerikansk slik som jeg gerne vil prøve. Jeg lister lige lidt forskelligt her nedenunder, måske kan du selv blive inspireret til at prøve noget af det slik fra usa som du kender fra tv.

Først får du lige oversigten over de shops jeg indtil videre har fundet, som sælger amerikansk slik. (links markeret med * er reklamelinks)

Skittles slik
reese chokolade

Kæmpe udvalg

Som du kan se her, så er der vildt mange forskellig slags slik til rådighed fra USA herhjemme efterhånden, og en af dem som virkelig har et stort og spændende udvalg, og hvor jeg selv handler. Er inde hos ikiosk – de har simpelthen alt hvad hjertet begærer. Samt en masse andet, som jeg slet ikke anede eksisterede.