Nyt til efterårs og vintergarderoben.

Det er ved at være tid til at få købt tøj til efterår og vinter til børnene.

Det er ihvertfald hvad jeg kan forstå på min kone, og alle de forskellige reklamer vi efterhånden modtager og jeg ser rundt omkring. Så det har fået mig til at tænke, at jeg må nok hellere komme igang med at få set lidt på hvad der er af muligheder når det kommer til vintertøj og efterårs tøj for den sags skyld. Men det er også med at komme igang, for lige pludselig står man der, det regner og rusker og det eneste man har er en sommerjakke. Bevares, der er selvfølgelig også en flyverdragt der kan bruges i nødstilfælde, men mon ikke vi alle vil sætte pris på at få fat i noget lækkert tøj til børnene.

Tøj man kan holde varmen i, og vandet ude.

Det er vigtigt at det er tøj der til at holde varmen i, og dit barn samtidig kan ånde i. Derfor tænker jeg umiddelbart at det kan være lækkert med noget skaljakke af en art, jeg ved godt at i Villy størrelse er det lidt begrænset -han er lige blevet 1 år nu her i september. Men der er nu alligevel rigtig meget lækkert at finde, selv til den størrelse. Især inde ved Kids-world som du finder linket til her, er der super meget at vælge imellem. Jeg er selvfølgelig kæmpe fan af flyverdragter, og især denne softshell dragt fra Hummel er jeg pjattet med og har god erfaring med. Det fede i sådanne dragter, er at de ikke skiller på midten. Så selv far her, kan snildt give tøj på som bliver siddende. Desuden er jeg fri for at være i tvivl om hvorvidt bukser og jakke kan gå sammen, det problem er man ligesom ovre når det er heldragter vi snakker om. Derudover kan de heller ikke skille på midten, så drengen bliver ikke kold på maven.

Her får du mine vinter favoritter.

Lækker vinterjakke dreng 1 år

Denne superfede jakke har jeg fundet inde på kids-world til en pris der er til at overkomme at betale, ca. 650kr for noget der bare ligner en jakke af super kvalitet.

Find jakken her. 

Jeg fandt også denne her med lidt mere farve, og hvor der ligesom sker noget.

Skøn vinterjakke dreng 1 år

Denne jakke fra Ticket to heaven – koster 750kr og ligner en man også kunne begynde at bruge i det sene efterår.

 

Huer skal der til i kulden.

En ting jeg har lært, er at huer det er altså vigtigt at have nok af. De skal ikke bare være varme, de skal også være til at holde ud at have på, ellers vil han ikke beholde dem på ret lang tid af gangen. Derfor har jeg også indset, at når det kommer til lige netop huer, så er det ikke der jeg skal spare mine penge. Der er  det bedre bare at købe noget i en lækker kvalitet, som kan holde varmen uden at han koger over.

Jeg har umiddelbart 3 huer, som jeg vakler lidt imellem.

De er alle sammen fra huttelihut, og du får dem lige her.

huttelihut hue

Denne her koster 349kr.

Du finder huen her. 

Så er der også denne her.

skøn hue fra huttelithut

Den koster 330kr og er også fra huttelihut.

Du finder den lige her. 

Den sidste hue i rækken.

varm hue til dreng

Er også fra huttelihut og koster 350kr

Den finder du her.

 

Det var lige min besyv med lidt til vintergarderoben, og husk at inde ved kids-world er der altid fri fragt, uanset størrelsen på ordren.