Wheat jakke valter

den her lækre valter Jakke fra Wheat, har de inde ved Kidsworld

Det er på tide du skal til at have styr på sommerjakken, for selvom det måske ikke altid virker til at være sommer i Danmark. Så er det med at have tøjet klar, i tilfælde af at det skulle ske.

Wheat laver noget fine sommerjakker, som også kan holde til at blive brugt. De har eksempelvis tapede syninger – de kan holde til en hel del regn. Og så er de også til at bevæge sig i, det vil sige der er styr på alt det vigtige.

Se udvalget af de lækre wheatjakker her.

 

Pris fra 549,95kr[/vc_column_text][vc_btn title=”Find den lækre Walther jakke inde på Kids-word her!” color=”green” size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fdetbarefar.dk%2FWalther||target:%20_blank|”][ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wilhelm sommerjakke fra Wheat.

Wilhelm jakke wheat

Wilhelm jakke fra Kids-world.dk

 

Wheat laver flere forskellige modeller af sommerjakker, jeg er ret vild med både Valter og Wilhelm modellerne, men der findes også nogle fine nogle til pigerne.

Priser fra 449,95kr[/vc_column_text][vc_btn title=”Find den lækre Wilhelm sommerjakke og mange flere Her!” color=”green” size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fdetbarefar.dk%2FWilhelm||target:%20_blank|”][ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pigerne skal ikke glemmes

Elma sommerjakke fra Wheat

Der findes de fineste sommerjakker fra wheat til piger og drenge

Til pigerne findes der nogle fine sarte farver hedder det vist, som er rigtig fine og elegante sommerjakker. Jeg tænker umiddelbart at det godt kunne være sommerens helt rigtige farver, så er der også styr på det.

Priser fra 579,95kr[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Find den skønne Elma sommerjakke her!” color=”green” size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fdetbarefar.dk%2FElma||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wheat sommerjakke:

Wheat laver nogle rigtig fine sommerjakker til børn, de kan tåle en del vand, de har tapede syninger og de er til at ånde i. Når det ligesom er på plads, så er det på tide du begynder at se på hvordan er de at lege i, kan børnene bevæge sig i dem? Det jeg synes er det fede ved sommerjakkerne fra Wheat, er at de ser ud til at kunne holde til en del. Det vil sige at den skal nok holde den sæson man køber den til, og med en smule held, og hvis ikke vokseværket har taget alt for meget fart, kan den muuuligvis også genbruges næste år. Ellers er det altid en mulighed at sælge den igen, inde på reshopper eller på nogle af alle de andre steder hvor der handles.

Sommerjakke: Hvad skal det være i år?

Sommerjakken skal i hus, gerne inden det bliver alt for godt vejr og den skal på. Samtidig skal det gerne være en der passer i størrelsen, for det kan da godt være lidt besværligt at købe den flere måneder før den skal bruges. Men mon ikke det går, når du sådan nogenlunde kan regne dig frem til størrelsen, for det er da vildt lækkert at have styr på årets sommerjakke indkøb – allerede i foråret.

Så kan man krydse det af.

Så er det nemlig klaret, og der kan lynhurtigt blive bedre tid til alle de andre ting man gerne vil bruge sommeren på.

Se mere sommertøj HER:

Så er der bare tilbage at håbe på noget lækkert sommervejr og solskin.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]