Mig sagde hunden.

Det gør jeg, 32 årig vendelbo bosiddende i østjylland med kone, barn og lille hund. Arbejder til daglig som konsulent i Århus, er mere eller mindre vokset op på internettet. Interesserer mig for liiiidt for mange ting, ihvertfald hvis man tegnebog skal kunne følge med. Men man skal aldrig gå ned på grej, det er faktisk rigtig vigtigt at have så meget som overhovedet muligt. Derfor skriver jeg også mange forskellige ting herinde, for der er så meget jeg synes er spændende. Så er der selvfølgelig lige det med børnetøj – det er ikke fordi jeg som sådan synes det er vildt spændende i den forstand. Men jeg synes det er vigtigt at sætte sig lidt ind i de forskellige muligheder og tilbud der nu engang findes ude på de forskellige shops. Det er da også derfor at jeg eksempelvis skriver om både Hummel, Joha og eventyr tøj. Men det er også mærket af at jeg går en del op i økologi og miljøet, så det må jo gerne være lavet med så meget respekt for miljøet som muligt. Samtidig er jeg jo også som tidligere nævnt, vendelbo. Så hvis det skal koste noget, så skal det også være noget der kan holde til noget. Især nu hvor jeg har en dreng, som helt sikkert skal lege og slide godt og grundigt på sit tøj – når vi kommer dertil.