Hummel Børnetøj.

Er Hummel lig med god kvalitet?

Hummel har igennem mange år været et godt og gedigent mærke, der har stået for god kvalitet. Det er det i den grad stadigvæk, og de laver nu også noget virkelig lækkert børnetøj, som der er rigtig mange der har fået øjnene op for. Dels fordi det er noget virkelig lækker kvalitet, men samtidig er det også bare vildt lækkert. Man ved at når man køber Hummel, så køber man noget der kan holde. Hvilket jeg er ret stor fan af, især nu hvor vi har en lille dreng som helt sikkert kommer til at slide hul, ødelægge og gøre ved med sit tøj. Så er det bare fedt at mærker som Hummel tilbyder kvalitetstøj til børn, som kan holde til at blive leget i.

Hummel Design – er der nogle fede nogen imellem?

Der er virkelig mange spændende designs til både drenge og piger, og der er noget til hver sæson. Så hvad enten du er på udkig efter en flyverdrag, en bodystocking eller måske en badedragt – så klarer Hummel det. Og selvfølgelig i den velkendte kvalitet, som vi alle kender og formentligt også holder af.
Bevares det koster mere end hvis du hander i h&m, men i min optik er det også det ekstra værd – hovedsagligt fordi kvaliteten følger med prisen. Og fordi at med Hummel tøj, får du både lækker design og kvalitet – også når det kommer til deres børnetøj.

Hummel dækker en masse sæsoner?

Ja, de har børnetøj til enhver sæson, hvad enten du har brug for en af deres lækre flyver dragter til efterår og vinter sæsonen, eller du er på udkig efter et par nye badebukser til junior inden påskeferien går til lalandia. Men det som jeg synes er det fede, er at de hele tiden opdaterer og følger med tiden. Nu har de for eksempel lavet nogle fede softshell dragter – vi har også selv hoppet med på bølgen og købt sådan en til Villy nu her til foråret, og som en slags overgangsdragt. Det betyder at han både kan holde varmen, men samtidig også bruge den som regntøj, indtil han bliver stor nok til at pjaske rigtig godt rundt omkring og derfor skal have både regntøj og gummistøvler.

Hummel børnetøj er 100% fri for flour?

ja, alt Hummel børnetøj er fuldstændig fri for flour, både i imprægneringen og i membraner. Der findes en masse skidt man skal være opmærksom på idag, derfor synes jeg det er virkelig rart at Hummel har taget stilling og action, og gjort alt deres børnetøj, og andet tøj for den sags skyld 100% flour frit. På den måde er man altid bare sikker på at der er styr på tingene, når man køber tøj fra Hummel. Du kan se mere på deres hjemmeside her.
Se det brede udvalg af kategorier Hummel børnetøj udbyder.

Hummel flyverdragt.

Der findes de lækreste flyverdragter til både drenge og piger, alle sammen i en kvalitet der er lavet til bare at holde. Det fede ved Hummel er også, at de tilbyder dem op i store størrelser, så selv til de knejter med fart på vokseværket – er det stadig muligt at finde en flyverdragt til sådanne drenge. For det er da meget fedt at vide, at de kan holde varmen når de render og leger udenfor. Og de skiller ikke som sådan på midten, som de nemt kan komme til med bukser og jakke, især hvis de lige er midt i en god leg og ikke får trukket op og ned.

Hummel sko.

De laver nogle rigtigt fine sneakers som nok skal kunne holde til en masse timers leg og fodbold.

jakke børn.

Hvis du er på jagt efter en jakke, der virkelig kan bruges til at lege i og samtidig er pæn. Så er det klart værd at tage et kig på Hummels jakker til børn. Der er mange spændende designs.

vinterjakke børn.

Vinterjakker til børn, det er altid lidt besværligt at finde den rigtige vinterjakke. For det skal jo være en hvor du er sikker på den kan holde varm, og i de fleste tilfælde skal det også være en hvor der er en god bevægelsesfrihed i – så den er til at lege i. Der synes jeg faktisk at Hummel har en del gode bud på jakker til børnene.

Hummel bukser børn.

De har en bred vifte af gode bukser, hvor der både er noget til gymnastik timen, men også til hverdags brug. Alt sammen i den velkendte Hummel kvalitet.

Hummel badeshorts børn.

Når turen enten går sydpå eller i badeland, er det vigtigt at have nogle gode badeshorts. De må jo også gerne være lidt smarte, nu hvor man skal ud og have det sjovt. Hummel har en masse spændende i nogle fede farver, så der skal nok være nogle badeshorts imellem der kan klare tricket.

Hummel badebluse børn

Det kan være en god ide med en badebluse, når man er sydpå. Det kan være med til at tage det værste af solens stråler, som godt kan være meget hårde ved især børn. Men så sandelig også os andre, men børns hud er bare mere sart, og derfor er du nødt til at passe rigtig godt på den. Derfor har Hummel også nogle gode badebluser til børn.

Hummel badedragt børn.

Så er det ved at være tid til at få gjort klar til ferien, badelandet eller en tur i svømmehallen. Der skal selvfølgelig være styr på badedragten, så man også ser smart ud når man nu er afsted. Derfor har Hummel også nogle virkelig lækre badedragter, hvor der er mange forskellige designs at vælge imellem.