Jule sweateren – indrøm det: Du vil gerne have en.

Bevares det er måske en anelse nemmere at indrømme, at man har set Bridget Jones filmene for mange gange – når man er en gift mand. Men ihvertfald, det har jeg – nu er det out there. Men der har Mr. Darcy en af hovedpersonerne i filmen, altså en ugly christmas sweater hvert år til jul. Deraf er der så også opstået et behov i vores husstand, for at det skulle vi ihvertfald også have. Men de sidste par år har det ikke rigtig lykkedes os at finde nogen danske shops der solgte dem, hvilket faktisk har resulteret i at min skønne kone har strikket en til mig. Hvilket så også gør, at jeg stadig er på jagt efter en ny.

Fri fragt på ordrer over 249,-

 

Priser fra 249,- 

Fri fragt på ordrer over 249,-

Endelig fandt jeg en dansk butik:

Ja endelig fandt jeg en dansk butik der sælger dem, og det fede er at de faktisk også har dag til dag levering på deres varer – så hvis du ligesom jeg, ikke er sådan skide god til at huske ting. Så er der faktisk stadig tid til at nå at bestille en som kan nå at komme før du skal bruge den, altså hvis du er endt her i din jagt på den fede jule sweater. Bevares du kan selvfølgelig sikkert også finde mange andre spændende jule sweaters ude på det store internet, men jeg har det nu engang bare bedst med at handle indenrigs – jeg ved ikke hvorfor. Det er ikke fordi jeg skal være frelst eller noget i den forstand, men jeg kan sku egentligt bare meget godt lide at vide at dem jeg køber min jule sweater af, er nogen der holder til herhjemme, og på den måde er med til at holde hjulene kørene.

Lad os nu se de forskellige trøjer!

Jaja bevares, her kommer alle de forskellige trøjer og designs jeg har kunne finde inde på shoppen og som jeg godt kan lide. Der er selvfølgelig flere muligheder derinde, og du kan klikke dig derind lige her.

 

julefrokost jule sweater

 

Find flere Julesweatere her