Julesweater til hele familien

Bevares det er måske en anelse nemmere at indrømme, at man har set Bridget Jones filmene for mange gange – når man er en gift mand. Men ihvertfald, det har jeg – nu er det out there. Men der har Mr. Darcy, en af hovedpersonerne i filmen, altså en ugly christmas sweater hvert år til jul. Deraf er der opstået et behov for julesweatre i vores husstand, for det skulle vi ihvertfald også have. Men de sidste par år har det ikke rigtig lykkedes os at finde nogen danske shops, der solgte dem, hvilket faktisk har resulteret i, at min skønne kone har strikket en til mig. Hvilket så også gør, at jeg stadig er på jagt efter en ny.

Jeg synes, det er hyggeligt, når hele familien er klædt i flotte og farverige julesweatre, og jeg har fundet mine personlige favoritter frem til både herrer, damer og børn, så hele familien kan være festlige i juledagene. Der er både den sjove og fjollet julesweater, den hyggelige, den stemningsfyldte samt den klassiske julesweater. Find din yndlings – jeg har allerede købt nye til hele familien. 

Danske juletrøjer

Endeligt har jeg fundet en dansk butik, der sælger juletrøjer – og de har endda dag til dag levering på deres varer – du kan altså nå det i sidste øjeblik, hvis du, ligesom jeg, ikke er sådan en der altid huske lige godt. Bevares du kan sikkert finde mange andre spændende juletrøjer ude på det store internet, men hvis du, ligesom jeg, bedst kan lide at handle indenrigs, så er du landet det rigtige sted. 

Du finder juletrøjer i alle størrelser – både dem der blinker, dem med spil på og de klassiske juletrøjer til både store og små. Flere af trøjerne er lavet i 100% økologisk bomuld, hvilket er markeret på den enkelte trøje.