Og så er det ikke engang løgn, vi er blevet husejere.

Så nu skal jeg til at igang med at lave det selv.

Ja okay, bevares det er måske en anelse mindre end det jeg lige har fundet et billede af. Men det er fordi vi endnu ikke har overtaget huset, så synes jeg ikke lige umiddelbart jeg vil vise det frem. Det er synd for den søde dame, der bor der i nu. Men vi overtager det om et par måneder, og det er gudskelov ikke et håndværker tilbud. Det ville ende med at koste mig en formue at sætte sådan noget i stand, det er mere eller mindre indflytningsklart. Men det er jo ikke ensbetydende med at der ikke er ting der skal laves om, der er lidt forskelligt der skal laves. Som gæv eksil nordjyde, vil jeg selvfølgelig gerne lave så meget af det som muligt, selv. Det er der hvor jeg satser på at internettet især, kan være til hjælp. Jeg har da set i nybyggerne, at mange af dem er tyet til youtube videoer, når der var opgaver som de ikke umiddelbart kunne løse. Jeg tænker en kombination af det, og så google samt den her side som jeg har fundet. Så skal det nok gå alt sammen.

 

Laver du det hele selv?

Det bliver et nej, der er på mange områder hvor min viden simpelthen kommer op for kort. Samt er der faktisk flere ting, som man ikke selv må give sig i kast med. Men hvor man skal have fat i en professionel håndværker, så de ting – satser jeg stærkt på at jeg kan fedte ind under mit håndværkerfradrag. Jeg har nemlig fundet en liste her, hvor du kan se hvilke håndværkstyper der går ind under i 2018. Jeg synes jo, som kommende husejer – at det er ret genialt at man kan hyre en håndværker på regning og så trække lidt af det fra i skat. Især det med at kunne trække noget fra i skat, er jeg altid fan af. Men til gengæld er jeg sådan lidt øv over, at det dyreste rum at få lavet noget om i – nemlig badeværelset. Ikke er at finde på listen, over ydelser man kan få et fradrag for i 2018. Så det kommer nok til at vente lidt med modernisering af badeværelset, men skidt – så laver vi bare noget andet om, eller sparer op.

 

Det bliver spændende at eje istedet for at leje.

Vi har i mange år boet til leje, og ser derfor rigtig meget frem til at komme til at eje istedet. Bevares, det kommer da også til at betyde at når der er noget der går i stykker, så er jeg nødt til selv at betale for at få skidtet fikset. Igennem det sidste lange stykke tid, har jeg jo kunnet ringe til vores skønne vicevært Leif når der var noget der gik i stykker. Men hva, det kan jo være jeg kan ende med at lave skidtet selv. Men altså, det hele skal jo heller ikke gå op i det nye hus – jeg skal jo have afleveret det gamle. Gerne i en nogenlunde stand, således at boligselskabet ikke tager hele mit indskud og bruger på en maler. Eksempelvis tænker jeg, at det kan da ikke være helt vildt svært at lappe de huller jeg må have lavet i væggene.

 

Ordentligt grej skal der til.

En af mange ting, som jeg efterhånden har fået lært. Er at man aldrig skal gå ned på grej, derfor har jeg også siden underskrifterne var sat. Kigget på nyt grej/legetøj – for jeg kommer da helt sikkert til at mangle en masse nye fine sager. Græsslåmaskine, hækklipper, ting på batteri – you name it. Jeg kommer helt sikkert til at mangle det, derfor er jeg egentligt også ret vild med at jeg er faldet over et par gode sider, som er fyldt med alle mulige sager der rigtig kan lokke mig. Det åbner jo også op for muligheder, som ikke tidligere har været tilsted pga. for lidt plads. Men altså, nu kan der måske blive plads til en ny grill a la den her.

Sider der sælger grej jeg ikke kan leve uden:

Roboteksperten

Texas

Økohaven

Huskhaven

Luxury Outdoor