Hverdagsmad

Hverdagsmaden må godt være nem.

Herhjemme har som alle børnefamilier, travlt i hverdagen. Det kan godt nogen gange være svært at få det hele til at gå op, med madlavning, hentning i dagpleje og så videre. Men det plejer at hjælpe os en del, at vi lægger madplan hver uge. Men der skal jo stadig handles ind til ugen, og der skal også afsættes tid til at få lagt den madplan. For det kan desværre ikke være kødsovs og pasta hver dag, hver uge. Selvom det unægteligt ville være en anelse nemmere, om end meget kedeligt i længden.

Hjælpen er på vej!

Derfor er vi nu også kommet frem til at, tiden er inde til at se på løsningen med måltidskasser. Derfor har jeg/vi været igang med at se hvad der findes af alternativer – og der er jo et kæmpe marked derude. Det fede i hele det koncept, er at man kan få leveret måltidskasser til døren. Disse kasser indeholder alt hvad du skal bruge til ugens madlavning, men det fine er jo også netop at der opskrifter med på det hele. Det vil altså sige, at du slipper for selv at forsøge at bakse en madplan sammen. Som altid ligner sidste uges plan rigtig meget, fordi man ikke har det store overskud til at researche og få fundet ny interessante retter man kan lave. Derudover er det jo også lige med at få fundet alle de lækre ting der skal til for at lave det lækre mad. Alt dette hejs er man lynhurtigt ovre, når man er hoppet med på måltidskasse bølgen. Det fede er jo også at udover at der er opskrifter med, som helt sikkert er på nogle spændende retter som vi ikke selv ville have fundet ud af at lave. Så er der altså allerede fundet alle de ingredienser der skal bruges, det vil sige at man pludselig kan begynde at lave mad med råvarer man ikke normalt ville få købt og brugt.

Tid sparet er tid vundet.

Eller ihvertfald noget i den stil, kan man vel egentligt godt sige. For der er jo alligevel sparet en del tid på at handle, lægge madplan og finde de rigtige ting. Men det er også med til at gøre at man kan spise mere varieret, for der er vildt mange måltidskasser at vælge imellem. Så der er nogen hvor der er stort fokus på grøntsager, og måske endda vegetariske og veganske. Der er også de tidsbesparende, hvor maden er hurtig og nem at lave. Desuden er der nogen hvor der er stor fokus på at få spist mere fisk, det vil altså sige at der findes vildt mange forskellige muligheder. Derfor tænker jeg også at vi nok lige skal prøve lidt forskellige førend at vi finder den helt rigtige kasse til os.

Læs også: 5 fede ting du kan lave med børnene i weekenden